1ste Start-to-run (Begeleiders Tom & Isabelle)

September, de start van iets moois, een STR loopgroep van de kozirunners. Voor de 1ste keer een loopgroep begeleiden, vol zenuwen en niet wetend hoe het zou “lopen”. Na de eerste loopsessies al opgemerkt dat dit een zeer leuke groep was om te begeleiden. Doel, iedereen tot aan de 5k krijgen. Wat begonnen is met 1min lopen en 2min wandelen is inmiddels al ontpopt tot het lopen van de 5k zonder wandelen. Helaas is 1 loper moeten afhaken wegens zwangerschap, enkele lopers namen de draad terug op na ziekte of lichte kwetsuurtjes. Door weer en wind staan de lopers paraat om het beste van zichzelf te geven en zijn ze gemotiveerd om hun doelen te behalen. Dedication is hier het juiste woord en dat kan alleen met zo’n close groep. Inmiddels al aan het intervallen om het volgende doel te bereiken “de Linde 72 toer ” van jawel de 7.2K.