Herfst update

Onze kozirunners zaten ook in de maand november niet stil! Nu het buiten frisser wordt blijven wij dapper lopen én trainen. Hieronder enkele hoogtepunten.

De mooiste halve

Op 1 november liepen wij met een groepje Kozirunners “De mooiste halve”. Langs het Donkmeer in Berlare heeft dit event zijn naam niet gestolen. We liepen langs en zelfs over het meer in een aangename temperatuur. De wind kon op sommige plaatsen best pittig zijn maar dat weerhield onze kozirunners er niet van om héél goede tijden te lopen!

Halloweenrun

Deze kindvriendelijke loop en drink met heksensoep bracht heel veel sfeer. Jullie zagen er allemaal fantastisch uit! Dit is zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar en hopelijk hebben wij de mensen langs het parcours toch niet té veel angst aangejaagd.

Keigatboss Cross

Onze eerste trailloop georganiseerd door Effetto Corsa Running hebben wij ook achter de kiezen. Dit nieuwe loopevenement stond volledig in het teken van Kom op tegen kanker en hier mochten onze ervaren traillopers niet op ontbreken! Onder droge omstandigheden liepen zij één of meerdere toertjes van 3km te Ursel in het Keigatbos. Eveneens een unieke locatie.

Groepstrainingen

We mochten deze herfst in onze handen wrijven met de ideale weersomstandigheden. Met uitzondering van één week liepen wij met onze groepen doorgaans in aangename en droge temperaturen. We lopen nog steeds in drie groepen. twee loopgroepjes met verschillende niveau’s en één eveneens heel mooie start-to-run groep.

Olna-Spa-Olne

Absoluut nog te vermelden waard! Twee leden en steevast de beste lange afstandslopers onder de Kozirunners liepen op 26 november maar liefst 70km. Dit van Olna naar Spa om opnieuw naar Olne te lopen om te finishen. Het parcours lag enorm drassig en op grote delen was er zoveel modder aanwezig waar een mountainbike niet meer doorgeraakte. Knap gedaan jongens!